Broderie Personalizata

Dacă doriți să creați o imagine placută afacerii dumneavoastră, broderia cu sigla, logo-ul, monograma, inițiale, este soluția ideală pentru hotelul sau pensiunea dumneavoastră.

Broderia conferă o imagine exclusivistă, rafinată, elegantă, lucruri care, contribuie la prestigiul afacerii dumneavoastră. Broderia personalizată are numeroase avantaje precum, durabilitate, nu se deteriorează  după spălări multiple, de cele mai multe ori, broderia rezistă chiar mai mult decat produsul pe care este realizată. Aceasta conferă un aspect exclusivist produsului, impactul vizual fiind deosebit, datorat firului care strălucește în anumite unghiuri de lumină, oferind eleganță, noblețe, rafinament.

Acest lucru va impresiona oaspeții dumneavoastră, iar în cazul în care sunteți clienții unei curățătorii (spălătorii), broderia de pe produse fiind ușor de distins, precum și în cazul în care un prosop sau un halat vă dispare, aceasta face ce trebuie să facă: vă promovează imaginea.

TRIMITE ACUM COMANDA TA LA: OFFICE@E-SENZA.RO

 

Cum comand?

Modul de comanda:

 1. Comanda se face prin mail de solicitare ofertă, către, office@e-senza.ro, cu titlul mailului numele firmei dumneavoastră. Mailul de solicitare trebuie sa conțină câteva elemente necesare ofertării:
  1. Tipul de textil ce urmează a fi brodat
  2. Ce doriți să brodați și unde (culoare, font, orice alt detaliu). Imagine în format vectorial, dacă este cazul.
  3. Numărul de bucăți comandate
  4. Date de contact, însoțite de număr de telefon
 2. Ca răspuns la mailul de solicitare, veți primi un răspuns, în cel mai scurt timp posibil, însotit de oferta noastă. În urma deciziei dumneavoastră de a plasa comanda, răspundeți la mailul cu oferta, incluzând:
  1. Varianta de broderie dorită
  2. Articolul din ofertă, culoare, poziționare, cantitate
  3. Date de facturare
  4. Date de livrare

Modul de plată pentru procesarea unei comenzi trebuie achitat un avans de 50% din valoarea comenzii. Plata avansului se face prin transfer bancar.

 Atenţie!  Vă aparţine în totalitate responsabilitatea pentru drepturile de autor ale imaginilor şi textelor furnizate (logo, desen, schita, fotografie, etc.) Noi executăm broderia modelului dorit şi nu verificăm dreptul de reproducere a acestuia. Nu acceptăm nici o reclamaţie ulterioară legată de această responsabilitate. Odată cu acceptarea termenilor și condițiilor, pentru produsele brodate, nu există posibilitatea de retur.

Tarife broderie

BucățiBroderiePreț fără TVA (Lei)
0-50 – 5000 împunsături5,95 lei
6-100 – 5000 împunsături5,49 lei
10-250 – 5000 împunsături4, 99 lei
26-500 – 5000 împunsături4,50 lei
51-1000 – 5000 împunsături3,99 lei
100->…0 – 5000 împunsături3,49 lei
 • * Pentru comenzile ce depasesc 5000 de împunsături, prețurile se negociază pe baza comenzii, în funcție de cantitate.

Galerie Broderie Personalizată