Sfaturi si secrete din domeniu

Pentru menținerea unor standarde cât mai înalte, cel mai probabil, ați ținut cont de aspectele cele mai importante în amenajarea spațiilor de primire a oaspeților dumneavoastră. Astfel, importanța în alegerea finisajelor, decorurilor, textilelor, cosmeticelor, sunt câteva elemente esențiale în industria ospitalității.

Pentru textilele decorative, precum, lenjeria de pat, fețele de masă, cele mai urmărite elemente sunt, materialul, densitatea, compoziția, ușurința utilizării sau durabilitatea acestora.

În cazul prosoapelor hoteliere, se pune accent pe culoarea albă a acestora, indicând faptul ca unitatea este curată, densitatea prosopului, gramajul acestuia, minim 550 grame pe metrul pătrat, firul dublu, temperatura de curățare a acestora, sunt alte câteva elemente urmărite.

Cosmeticele hoteliere sunt de asemenea un element important pentru comfortul oaspeților, în funcție de bugetul stabilit, aceștia se pot simți precum acasă. Dintr-o multitudine de parfumuri, forme, existentă pe piață, predomină, elementele simple, dar moderne, culorile neutre, forme clasice și elegante.

Noi, ne dorim să fim un etalon al calității și încrederii în industria hotelieră și nu numai.

Mai multe articole și idei, le puteți găsi și în categoria ”Blog”, unde vom împărtăși, experiențe, alte sfaturi sau secrete din această industrie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *